Påmelding klubbmesterskap 26. August 2023
Aug 2, 2023

Påmelding klubbmesterskap 26. August 2023

Frist for påmelding er Torsdag 17. August. Viktig at ALLE overholder fristen slik at vi rekker bestille premier!

Lørdag 26. August har Inderøy Motorklubb klubbmesterskap på Hogstad MX Bane.

Startkontingent
Påmeldingsavgift er kr.250,- betales på forhånd med VIPPS til #100330 Inderøy Motorklubb (Hogstad Motocrossbane). Kvittering forevises ved innsjekk!
Samarbeidsklubber se under ang. påmeldingsavgift/medlemskap.

Samarbeidsklubber
Som tidligere år er det mulig for medlemmer fra våre samarbeidsklubber å stille på vårt klubbmesterskap.
De som har betalt samerbeidskontingent kr.200,- tidligere i år betaler kun påmeldingsavgift kr.250,- De som ikke har betalt samarbeidskontingen betaler i tillegg til påmeldingsavgiften kr.100,- for en dags medlemskap (totalt 350,- for påmeldingsavgift/endags medlemskap).

Kvittering for påmelding
Husk å skrive ut eller ta screenshot av kvittering da denne skal fremvises ved innsjekk på banen!

VED PÅMELDING OPPGIR DU:


  • Lisensnummer - Lisensnummer er idrettsnummeret som står på lisenskortet/lisensen. Lisenskortet kan laste ned fra Min Idrett. (Mrk. "kom og prøv lisens" er ikke godkjent)


  • Startnummer - Alle konkurranseklassene fra 13 år og oppover oppgir startnummer! Barneklassene (5-12 år) trenger ikke oppgi startnummer).


  • Klasse - Oppgi størrelse på motocross sykkel og din alder i år, så setter vi deg inn i riktig klasse. Er det noen som er nye innen sporten å er litt skeptisk til å starte sammen med de litt raskere førerne kan vi vurdere å la dere kjøre i en lavere klasse. Skriv dette i eposten ved påmelding, eventuelt kontakte kasserer Kristian Bratli Breivik.


  • Påmelding - Sendes kasserer@inderoy-mk.com innen Torsdag 17. August!Husk dette er klubbens festdag hvor vi skal ha det gøy, ingen må derfor tvile på om de skal delta eller ikke :)
Det er ikke resultatberegning i de tre barneklassene, og det er premiering til alle i alle klasser :)

Tidsskjema kommer!

Tilbake