Påmelding klubbmesterskap 20. August 2022
Aug 7, 2022

Frist for påmelding er søndag 14. August!

Lørdag 20. August har Inderøy Motorklubb klubbmesterskap på Hogstad MX Bane.

Startkontingent
Påmeldingsavgift er kr.250,- betales på forhånd med VIPPS til #100330 Inderøy Motorklubb (Hogstad Motocrossbane). Kvittering forevises ved innsjekk!
Samarbeidsklubber se under ang. påmeldingsavgift/medlemskap.

Samarbeidsklubber
Som tidligere år er det mulig for medlemmer fra våre samarbeidsklubber å stille på vårt klubbmesterskap.
De som har betalt samerbeidskontingent kr.200,- tidligere i år betaler kun påmeldingsavgift kr.250,- De som ikke har betalt samarbeidskontingen betaler i tillegg til påmeldingsavgiften kr.100,- for en dags medlemskap (totalt 350,- for påmeldingsavgift/endags medlemskap).

Kvittering for påmelding
Husk å skrive ut eller ta screenshot av kvittering da denne skal fremvises ved innsjekk på banen!

VED PÅMELDING OPPGIR DU:


  • Lisensnummer - Lisensnummer er idrettsnummeret som står på lisenskortet/lisensen. Lisenskortet kan laste ned fra Min Idrett. (Mrk. "kom og prøv lisens" er ikke godkjent)


  • Startnummer - Alle konkurranseklassene fra 13 år og oppover oppgir startnummer! Barneklassene (5-12 år) trenger ikke oppgi startnummer).


  • Klasse - Oppgi størrelse på motocross sykkel og din alder i år, så setter vi deg inn i riktig klasse. Er det noen som er nye innen sporten å er litt skeptisk til å starte sammen med de litt raskere førerne kan vi vurdere å la dere kjøre i en lavere klasse. Skriv dette i eposten ved påmelding, eventuelt kontakte kasserer Kristian Bratli Breivik.


  • Påmelding - Sendes kasserer@inderoy-mk.com innen søndag 14. August!Husk dette er klubbens festdag hvor vi skal ha det gøy, ingen må derfor tvile på om de skal delta eller ikke :)
Det er ikke resultatberegning i de tre barneklassene, og det er premiering til alle i alle klasser :)

Tidsskjema kommer!

Tilbake