Påmelding lisenskurs, frist 10. mai
Apr 26, 2020

Vi tar nå i mot påmelding til praksidelen av lisenskurs for motocross, alle som melder seg på vil få mere informasjon etter hvert rundt opplegget.

Påmeldingsfrist 10. mai
Sendes webmaster@inderoy-mk.com
Opplysningene vi trenger er:
Navn:
Født:
Kjøretøy type/størrelse/ccm:
Hvilken klubb du er medlem i:
E-post adresse utøver:
Mobilnr. utøver:
Navn på foresatte:
E-post foresatte:
Mobilnr. foresatte:

Når kan jeg begynne å trene motocross?


  • Aldersgrense 5 år.

  • Du kan starte å trene motocross i klubbens åpningstider når du har meldt deg inn i klubben og kjøpt "Kom og Prøv lisens". Følge veiledning på denne siden: https://www.nmfsport.no/informasjon/utoverinformasjon/kom-og-prov-lisens/ Følg med på hjemmesiden og klubbens facebook side for åpningstider og de spesielle reglene vi må følge i forbindelse med koronarestriksjoner.

  • Husk du må være medlem i klubb tilknyttet Norges Motorsportforbund for å kunne kjøre på "Kom og Prøv lisens"!

  • Alle utøvere under 16 år må ha med foresatte på alle treninger inkl. praksidelen av lisenskurset. Foresatte skal også være medlem i en NMF tilknyttet klubb (familiemedlemskap)!Teori lisenskurs
Teoridelen av lisenskurset gjøres via internett, se veiledning på: https://www.nmfsport.no/t/informasjon-2/utdanning/klubbutdanning/lisenskurs-teori eller gå direkte inn på E-lærings portalen å meld deg på "Grunnkurs lisens i Norges motorsportforbund 2018-2020. Dette kurset bør du starte med så raskt som mulig, gjerne før du starter med kjøring på bane.

Praksis lisenskurs
Etter påmeldingsfrist vil alle deltagere få innkalling til en samling på banen. Her vil dere få instruksjoner om hva dere skal trene på hver gang dere er på banen for å kjøre motocross.
Vi kommer til å ha en teknisk gjennomgang av motocross sykkelen, samt krav til sikkerhets utstyr. Det vil bli gitt anledning til å stille spørsmål underveis på samlingen.
Alle deltagere (og foresatte) vil få tilgang til en facebook gruppe hvor greninstruktør legger ut nye tema med 2-3 dagers mellomrom (utøvere under 13 år har normalt ikke Facebook, her må foresatte logger seg inn å gjennomgår de forskjellige tema sammen med barnet)
I slutten på Juni samler vi alle på banen til en "eksamenskveld" med kjøring hvor greninstruktør veileder og vurderer hver enkelt deltager.
Hilsen
Greninstruktør/Trener 1
Ola Hjulstad
Inderøy Motorklubb
webmaster@inderoy-mk.com

Tilbake